Egnatia Press
Πολιτική

‘Εμφύλιος» στη ΝΔ – »Ομάδα Αλήθειας»: »Απαράδεκτοι οι χειρισμοί του ΥΠΕΞ»

‘Εμφύλιος» στη ΝΔ – »Ομάδα Αλήθειας»: »Απαράδεκτοι οι χειρισμοί του ΥΠΕΞ»

Άρχισαν τα »όργανα» στη ΝΔ. Η γνωστή »Ομάδα Αλήθειας», η οποία αποτελεί την »φωνή» της ΝΔ στα social media, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του Ν. Δένδια.

Ο λόγος απλός. Οι χειρισμοί του Έλληνα ΥΠΕΞ στο ζήτημα του Έβρου έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και στο κοινό της ΝΔ, με την ομάδα να τον »σφάζει» με το »γάντι».

Τι αναφέρει το σχετικό απόσπασμα:

«Πριν 2 μήνες στον Έβρο ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε ένα εκατοστό να παραβιαστούν τα σύνορα από την επίθεση της Τουρκίας μέσω του μεταναστευτικού. Τι νόημα έχει τώρα αυτή η απαράδεκτη δήλωση κύριε Δένδια;».

»Ανακοίνωση για το θέμα που έχει προκύψει με την Τουρκία στον Έβρο εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών.

Σ’ αυτή, κάνει λόγο για διασπορά fake news, υπογραμμίζοντας ότι «καμία ξένη δύναμη δεν βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος».

Καταλήγοντας, το υπουργείο Εξωτερικών ξεκαθαρίζει ότι «η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι ξέρει να υπερασπίζεται τα σύνορα Ελλάδας και Ευρώπης και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»».

Πηγή: ‘Εμφύλιος» στη ΝΔ – »Ομάδα Αλήθειας»: »Απαράδεκτοι οι χειρισμοί του ΥΠΕΞ»

Σχετικά Άρθρα

Άγκυρα και «ΥΠΕΞ» κατηγορούν τον Δένδια για το Κυπριακό

Egnatiapress

Η Γερμανία «ανησυχεί» για το Oruc Reis και καλεί «σε απευθείας διάλογο» Ελλάδα και Τουρκία

Egnatiapress

ΔΟΕ: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου – Στο στόχαστρο Κεραμέως και Κόπτσης

Egnatiapress

Εύσημα του Κώστα Σημίτη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Egnatiapress

Πέτσας:”Σε 15 μέρες επαναξιολόγηση των μέτρων”

Egnatiapress

Νίκος Παππάς: «Οικονομική γενοκτονία ο πτωχευτικός Μητσοτάκη. Οι προοδευτικές δυνάμεις να καταψηφίσουν το “έκτρωμα”»

Egnatiapress