Egnatia Press
Πολιτική

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Κάναμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Κάναμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας

Μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους επιχειρηματίες να ανταποκριθούν στα μέτρα τόνωσης που αποφάσισε η κυβέρνηση και να στηρίξουν με τη σειρά τους την οικονομία, δημοσιεύει σήμερα η Real News.

Ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι με το πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη, η πολιτεία έχει κάνει το καθήκον της και έχει αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί για τη στήριξη της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης δηλώνει ότι τώρα αναμένει από τους επιχειρηματίες να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης για την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και την στήριξη της απασχόλησης.

O Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:

– «H πολιτεία έκανε το καθήκον της, σειρά σας να κάνετε το δικό σας».

– «Η κυβέρνηση, αντί να μοιράζει επιδόματα ανεργίας, ενισχύει την εργασία. Εμείς επιλέγουμε δουλειές, όχι «λουκέτα»!»

– «Προσωπικά περιμένω, τώρα, και από τους επιχειρηματίες -ιδίως του τουρισμού- να ανταποκριθούν και να ανοίξουν τις εγκαταστάσεις τους. Τους ενθαρρύνω να δράσουν. Γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους μερίδιο κοινωνικής ευθύνης».

Πηγή: Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Κάναμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας

Σχετικά Άρθρα

Πέθανε η πρώην βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου

Egnatiapress

Θεοδωρικάκος: Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη στην Πολυτεχνειούπολη δεν έχει θέση στην ΕΛ.ΑΣ

Egnatiapress

Κυριάκος Μητσοτάκης – Αστυπάλαια: Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στα νησιά μας

Egnatiapress

Κορoνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη Μητσοτάκη με λοιμωξιολόγους

Egnatiapress

Χρυσοχοϊδης: Παρέδωσε στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα

Egnatiapress

Συνάντηση Μητσοτάκη- Σακελλαροπούλου σήμερα Παρασκευή

thodoris