Σε συμφωνία «μεγατόνων» προχώρησαν Μπάρτσα και Γιούβε: ο Νέλσον Σεμέδο θα μετακομίσει από την Καταλονία στο Τορίνο
ενώ την αντίθετη διαδρομή θα κάνουν οι Ματία ντε Σίλιο, Μίραλεμ Πιάνιτς.
Ο Ο 26χρονος Πορτογάλος πλάγιος μπακ Σεμέδο δεν… δικαιολόγησε τα 36 εκ. ευρώ που δαπάνησαν το καλοκαίρι του 2017 οι «μπλαουγκράνα»
για να τον αποκτήσουν από την Μπενφίκα. Τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 29 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, μοιράζοντας πέντε ασίστ.
Ο 27χρονος Ιταλός πλάγιος μπακ Ντε Σίλιο πήγε στη Γιουβέντους από τη Μίλαν τον Ιούλιο του 2017, ωστόσο φέτος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής – μόλις 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.
Αντίθετα, η παραχώρηση του Πιάνιτς προκαλεί έκπληξη. Ο 30χρονος Βόσνιος μαέστρος αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της «γηραιάς κυρίας» από το 2016, όταν αποκτήθηκε από τη Ρόμα.
Την τρέχουσα σεζόν κατέγραψε 32 συμμετοχές, πετυχαίνοντας τρία γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ.
Πηγή: Μπαρτσελόνα – Γιουβέντους: Συμφωνία «μεγατόνων» – Ανταλλάσσουν 3 παίκτες