Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι της 14ης τακτικής ανακρίτριας, ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο, από την Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του, από το 2009 έως το 2020, ενώ σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα των αρχών για τη δράση του καθώς εκφράζονται ανησυχίες ότι τα θύματα μπορεί να είναι περισσότερα , γι’ αυτό και αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.
Περισσότερο φως στην έρευνα αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του κινητού τηλεφώνου του κατηγορουμένου.
Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.