Egnatia Press
Ελλάδα

Δολοφονία στην Καβάλα: Ο 52χρονος έφαγε επτά σφαίρες – Η μία τον διαπέρασε

Δολοφονία στην Καβάλα: Ο 52χρονος έφαγε επτά σφαίρες – Η μία τον διαπέρασε

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής του 52χρονου άντρα που δολοφονήθηκε σήμερα (16.09.2022) το πρωί έξω από το εργοστάσιο, όπου εργαζόταν στην Καβάλα.

«Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος και έγινε με εννιάβολο κυνηγετικό όπλο. Δεν έχουμε σημεία πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr, ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης.

«Ο κάλυκας δεν βρέθηκε» λέει ο κ. Κουτσούκης ο οποίος εξηγεί, μιλώντας στο newsit.gr ότι ο άτυχος άντρας «πυροβολήθηκε από την μπροστινή μεριά, δεν έχουμε κλίση, ούτε πυροβολισμό υπό γωνία. Είναι κυνηγετικό εννιάβολο όπλο, βρήκαμε σκάγια που περιέχονται μέσα στον κάλυκα. Ο κάλυκας δεν βρέθηκε, γιατί ουσιαστικά εκτοξεύεται μετά τη βολή κοντά δίπλα στο όπλο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με 10 μέτρα, όπου υπολογίζουμε τη διασπορά που έγινε».

Επτά ήταν τα μοιραία σκάγια καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «βρήκαμε επτά εισόδους και δείγμα από τα σκάγια, το οποίο παραδόθηκε στις αρχές. Ο κάλυκας έχει τάπα από πίσω και το συγκεκριμένο είχε 9 σκάγια. Επτά ήταν τα σκάγια που μπήκαν, το ένα ουσιαστικά δεν έχει βρει στόχο. Είναι κάπου στην περιοχή και είναι αρκετά μικρό για να συλλεχθεί. Εμείς συλλέξαμε ένα σκάγι που ήταν στα ρούχα και ένα που βρήκαμε στην θωρακική κοιλότητα. Τα άλλα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν».

Ο κ. Κουτσούκης αναφέρει ότι «ο θάνατος ήταν ακαριαίος και δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης ή κάποιες άλλες κακώσεις» αλλά τα σκάγια χτύπησαν τον αριστερό πνεύμονα, την καρδιά ακόμα και το αριστερό νεφρό του άτυχου 52χρονου. «Υπάρχουν τρώσεις και ρήξη στον αριστερό πνεύμονα που έχει διαλυθεί εντελώς. Υπάρχει ρήξη της καρδιάς. Υπάρχουν πολλά κατάγματα που γίνονται από τις ανακατευθύνσεις των σφαιρών μέσα στον θώρακα. Ο αριστερός νεφρός –ενώ είναι πιο κάτω από την καρδιά ανατομικά- έχει αιμάτωμα και ρήξη, επειδή αντανακλώνται μέσα στο θώρακα τα σκάγια, αλλά δεν υπήρξε έξοδος». Και προσθέτει λέγοντας ότι «τα υπόλοιπα σκάγια έχουν διαφορετικές ανακλάσεις μέσα στο θώρακα. Υπάρχουν διατρήσεις και στην κοιλιακή κοιλότητα».

Μάλιστα ο κος Κουτσούκης κάνει λόγο για μία μόνο έξοδο σφαίρας στο σώμα του άτυχου πατέρα δύο παιδιών, δηλαδή ενώ επτά σκάγια εισήλθαν στο σώμα του 52χρονου άντρα «υπάρχει μόνο μία έξοδος πίσω στην πλάτη δεξιά, καθώς είχε ανακλαστεί η σφαίρα».

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, όλα έγιναν στις 5.30 το πρωί, όταν ο 52χρονος άντρας έφτασε στη δουλειά του, μια επιχείρηση μαρμάρου στην Χρυσούπολη Καβάλας. Εκείνη την ώρα ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών, πάρκαρε και πήγε να βγει από το αυτοκίνητό του και ένας άγνωστος μέχρι στιγμής άντρας του είχε στήσει καρτέρι θανάτου και τον εκτέλεσε από τα 10 μέτρα με κυνηγετική καραμπίνα. Τα πρώτα στοιχεία που επεξεργάζονται οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για ένα άτομο που ήταν κρυμμένο σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο και μόλις πυροβόλησε τον 52χρονο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε, διαφεύγοντας μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.

Σχετικά Άρθρα

Πέθανε ο Μίκης Θεοδωράκης – Εθνικό πένθος

Egnatiapress

Αγία Άννα: Η μητέρα της Παναγίας και το θαύμα της τεκνογονίας

Egnatiapress

Κύπρος: Οι Τούρκοι ανοίγουν την Αμμόχωστο παρά τις αντιδράσεις – Στήνουν οργανωμένες πλαζ με φοίνικες – Βίντεο – Φωτό

Egnatiapress

Βίντεο-Σοκ: Εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια κι έκαψαν εικόνες του Μακρόν – Νέα συγκέντρωση αύριο

Egnatiapress

Τρίτη δόση εμβολίου: Ανοίγει στις 14 Σεπτεμβρίου η πλατφόρμα

Egnatiapress

Οι 20 περιοχές που τα καταστήματα θα κλείνουν τα μεσάνυχτα

Egnatiapress