Egnatia Press
Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε καταστηματάρχες: Κατεβάστε ρολά το Σάββατο λόγω κινητοποιήσεων

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε καταστηματάρχες: Κατεβάστε ρολά το Σάββατο λόγω κινητοποιήσεων

Να λάβουν μέτρα προφύλαξης συνιστά στους καταστηματάρχες του κέντρου της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε, έλαβε ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ότι το Σάββατο 16/09/2023 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

«Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της ανακοινωθείσας, πλην όμως μη οριστικοποιημένης, επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού για το Σαββατοκύριακο 16 & 17/9/2023 στους χώρους της Δ.Ε.Θ., λάβαμε ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (Γ.Α.Δ.Θ.) ότι  το Σάββατο 16/09/2023 θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσ/νίκης (Γ.Α.Δ.Θ.), στο πλαίσιο της κύριας αποστολής τους για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της κοινωνικής ειρήνης, θα λάβουν τα απαραίτητα αστυνομικά μέτρα με σκοπό την αποτροπή εκδήλωσης εκνόμων ενεργειών ή εν γένει αντικοινωνικών συμπεριφορών.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό την αποτροπή κάθε ενέργειας, είναι σημαντικό οι εμπορικές επιχειρήσεις να μεριμνήσουν να λάβουν μέτρα προστασίας το Σάββατο 16/9/2023, ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Ακολούθως, προτείνονται στα μέλη μας τα κάτωθι μέτρα ασφαλείας για εκείνη τη μέρα:

  • Να μην βγάλουν απορρίμματα στους κάδους σκουπιδιών
  • Να απομακρύνουν εξωτερικά των καταστημάτων πάσης φύσεως υλικών ή απορριμμάτων, τα οποία δύνανται να χρησιμοποιηθούν από διαδηλωτές και μπορεί να προκαλέσουν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές και φθορές.
  • Να μην κάνουν χρήση των Ι.Χ. αυτοκινήτων την συγκεκριμένη μέρα και, αν είναι δυνατόν, να τα απομακρύνουν από το κέντρο
  • Να ανεβάσουν τις τέντες των καταστημάτων τους
  • Να ενεργοποιήσουν τα στόρια, ή οτιδήποτε άλλο προστατευτικό διαθέτει το κατάστημα, μετά το κλείσιμο.

Στοιχεία Επικοινωνίας με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσ/νίκης: τηλ. 2310-388037 – 2310-388035, email:  [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Δίκη Τοπαλούδη: Ξεκινούν οι καταθέσεις – Πρώτοι μάρτυρες οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας

Egnatiapress

«Καμπανάκι» από τους επιστήμονες: Επικίνδυνο νερό σε 27 περιοχές της Ελλάδας

Egnatiapress

Τι καιρό θα έχει σήμερα

giannis

Κρήτη: Σύλληψη 35χρονου Σουηδού για βιασμό ανηλίκου

Egnatiapress

Δίκη Λιγνάδη: Κάθειρξης 12 ετών αποφάσισε το Δικαστήριο κατά πλειοψηφία – Μειοψήφησε ένορκος και η πρόεδρος

Egnatiapress

Κορονοϊός: Υγειονομική “βόμβα” το νοσοκομείο “Μεταξά”

Egnatiapress