Egnatia Press
Ελλάδα

Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

Από την στιγμή της έναρξης της πανδημίας του κορονοϊού υπήρξαν πάρα πολλοί επιστήμονες, αλλά και πολιτικοί που αμφέβαλαν για τα μέτρα που λαμβάνονταν. Μπορεί κάποιοι από αυτούς να αμφισβητήθηκαν, ακόμα και να λοιδορήθηκαν, όπως οι κ.κ. Μπολσονάρου και Τραμπ, ωστόσο όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια το επιχείρημά τους ότι το lockdown θα επιφέρει οικονομική καταστροφή και θα δημιουργήσει τσουνάμι ανεργίας και φτωχοποίησης, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι στην συνέχεια να πληγούν από μεγαλύτερες ασθένειες, όχι μόνο δεν καταρρίφθηκε, αλλά αντίθετα επιβεβαιώνεται καθημερινά.

Τις προηγούμενες μέρες το crashonline.gr, παρουσίασε ρεπορτάζ ακόμα και Γερμανών γιατρών, που έχουν συστήσει επιτροπή , προκειμένου να μελετήσουν εάν τα μέτρα που ελήφθησαν ήταν τα πρέποντα.

Αίσθηση εξ άλλου προκάλεσε η επιστολή που έστειλε καθηγητής από γερμανικό πανεπιστήμιο στην κ. Μέρκελ, όπου επισημαίνει ότι το lockdown, είναι η χειρότερη και καταστροφικότερη λύση για τις κοινωνίες, καθώς τις καταδικάζει σε μακροπρόθεσμα καταστροφικές συνέπειες. Ο Γερμανός επιστήμονας τονίζει παράλληλα, ότι το lockdown και η πολιτική διασποράς φόβου και συλλογικού τρόμου, είναι αποτέλεσμα πολιτικής και όχι ιατρικής –επιστημονικής φύσεως απόφαση.

Ο καθηγητής στο γερμανικό πανεπιστήμιο του Μέινς θεωρεί, όπως και πολλοί άλλοι, ότι οι αποφάσεις έχουν ληφθεί από χρηματοπιστωτικά-τραπεζικά ιδρύματα, δηλαδή από την ελίτ του παγκόσμιου χρήματος, που έχει μεθοδεύσει μια νέα παγκόσμια ύφεση, παρόμοια με αυτή που συντελέστηκε πριν από 100 χρόνια.

Πράγματι από την στιγμή που ξεκίνησε ο κορονοϊός, βλέπουμε τους φτωχούς να γίνονται φτωχότεροι και τους πλούσιους να γίνονται πλουσιότεροι. Εν μέσω πανδημίας, άνθρωποι όπως ο Μπιλ Γκέιτς, ο Σόρος, αλλά και όσοι έχουν επενδύσει πάνω στις νέες τεχνολογίες, είδαν να διπλασιάζονται τα δισεκατομμύριά τους.

Παρ όλες λοιπόν τις καταστροφικές συνέπειες των lockdown, η κυβέρνηση και οι λοιμωξιολόγοι ετοιμάζουν, όπως μας ανακοινώνουν, εκτός από τοπικά και ένα γενικό κλείσιμο της οικονομίας και των καταστημάτων, αφού όπως λένε, οι άνθρωποι δεν συμμορφώνονται φορώντας την μάσκα.

Την ίδια ώρα προκειμένου να έχουν δικαιολογία για την απόφασή τους, μας τρομοκρατούν ανακοινώνοντας νέα κρούσματα και κάποιους ελάχιστους θανάτους.

Προσέξτε όμως. Κανείς δεν λέει ότι οι θάνατοι είναι «από κορονοϊό». Λένε «με κορονοϊό». Δηλαδή κάποιος ο οποίος είχε κάποιο σημαντικό υποκείμενο νόσημα, όπως καρκίνο, όταν πέθανε διαπιστώθηκε ότι είχε και κορονοϊό.

Ασφαλώς η απώλεια κάθε ανθρώπου είναι σημαντική και τραγική για τους οικείους του, ωστόσο κάποιοι θάνατοι έχουν γίνει εργαλείο κατατρομοκράτησης του συνόλου των πολιτών. Εξ άλλου κανείς δεν μας λέει, ίσως και γιατί δεν το ξέρει, πόσοι είναι οι ασυμπτωματικοί και πόσοι από το σύνολο των προσβληθέντων χρειάζονται νοσοκομειακή περίθαλψη.

Γεγονός είναι πάντως, ότι αν περάσουμε σ ένα δεύτερο lockdown, η Ελληνική οικονομία θα ισοπεδωθεί και οι άνθρωποι θα πεθαίνουν στους δρόμους από φτώχεια, ανέχεια και ασιτία, όπως στον λιμό του 1942.

Ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν θα θέλει να δει τέτοιες εικόνες στους δρόμους της Αθήνας.

Crashonline.gr

Πηγή: Η απειλή νέου lockdown, ο θάνατος του εμποράκου, η παγκόσμια ελίτ και το εφεύρημα του «με κορονοϊό»

Σχετικά Άρθρα

Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Νοικάρης έβγαλε μαχαίρι στον ιδιοκτήτη

Egnatiapress

Έρχεται μηχανισμός αυτόματων αποζημιώσεων για τις διακοπές ρεύματος

egnatia2021

«Μεγάλος Περίπατος»: Έργα στο Σύνταγμα και αλλαγές στην κυκλοφορία

Egnatiapress

Κέρκυρα: Super Puma σπεύδει για απεγκλωβισμό πολιτών

Egnatiapress

Καιρός σήμερα: Ζέστη με λιακάδα – Άνοιξη μέσα στον Νοέμβρη

Egnatiapress

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη διάθεση των δύο self tests για τις γιορτές

Egnatiapress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα