Egnatia Press
Ποδόσφαιρο

Η επίσημη ενημέρωση από το CAS σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Η επίσημη ενημέρωση από το CAS σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσει πάρα πολύ η μέρα που επιτέλους ο ΠΑΟΚ θα δικαστεί στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης στην υπόθεση με την φερόμενη πολυϊδιοκτησία!

Με επίσημο έγγραφο της, η γραμματεία του CAS έκανε γνωστό τόσο στον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό, αλλά και στην ΕΠΟ ότι αποδέχθηκε χωρίς καμία αντίρρηση τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι, με τον ΠΑΟΚ να επιλέγει έναν Γερμανό και τον Ολυμπιακό έναν Ιταλό. Από εδώ και πέρα η επόμενη κίνηση από πλευράς CAS έχει να κάνει με την επιλογή του “διαιτητή” που θα αποτελέσει και τον πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής που θα εκδικάσει την υπόθεση.

Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο ουσιαστικά έστειλε σήμα ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την εκδίκαση των δύο προσφυγών σε κοινή διαδικασία, καθώς μετά τον ορισμό του διαιτητή θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία διεξαγωγής της.

Πηγή: Η επίσημη ενημέρωση από το CAS σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Σχετικά Άρθρα

Μαρτίνς: «Ο ΠΑΣ μας δυσκόλεψε – Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει»

Egnatiapress

Bundesliga, Κολωνία – Λειψία 2-4: Πιο κοντά στο σεντόνι οι Ταύροι(βίντεο)

Egnatiapress

Τίμησαν την μνήμη του Άλκη πριν τη σέντρα!

Egnatiapress

Κ.Καρεμπέ: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Europa League – Ο ουρανός είναι το όριό μας»

Egnatiapress

Νέα… σενάρια για Λουτσέσκου στη Ρουμανία!

Egnatiapress

Super League 1, ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2: «Πέρασε» από το Γεντί Κουλέ και ανέβηκε στην κορυφή – Δείτε τα γκολ

Egnatiapress