Egnatia Press
Ελλάδα Μακεδονία

Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου ζήτησε από τον νέο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος αυξημένες περιπολίες στην περιοχή

Ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου ζήτησε από τον νέο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος αυξημένες περιπολίες στην περιοχή

Τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου- και  Κορδελιώτη κ. Νικόλαο Γεωργιάδη, υποδέχθηκε  στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, στον οποίο ευχήθηκε καλή θητεία και κάθε επιτυχία στο έργο του, τονίζοντας ότι ο δήμος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθεια του ίδιου και της Ελληνικής Αστυνομίας για τη βελτίωση της αστυνόμευσης και της ασφάλειας στο δήμο.

Ο κ. Γεωργιάδης αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο, υποσχέθηκε να συνδράμει με όλες τις δυνάμεις του για την ασφάλεια στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Στο πλαίσιο της πρώτης  συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο  κλίμα – Δήμαρχος και Διοικητής -έθεσαν επί τάπητος όλα τα θέματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία, όπως :

– Την άμεση ανάγκη συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία, με κοινές αυξημένες περιπολίες στο δήμο, ιδιαίτερα στα σημεία του δήμου  όπου εμφανίζονται περιστατικά  παραβατικότητας, τα οποία χρήζουν προσοχής και περισσότερης αστυνόμευσης

-Την πρόταση του δήμου προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τη δημιουργία νέου αστυνομικού τμήματος άνωθεν του Περιφερειακού και τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως επίσης και για την πρόθεση διάθεσης από το δήμο ενός σταθμού ολιγόλεπτης ανάπαυσης στην πλατεία Ελευθερίας στο Ελευθέριο – Κορδελιό.

– Tην δραματική υποστελέχωση του Α.Τ. Ευόσμου η οποία δημιουργεί καθημερινά προβλήματα στην αστυνόμευση του δήμου. Κι ενώ το  προηγούμενο διάστημα το αρμόδιο υπουργείο αύξησε τον αριθμό των αστυνομικών στο ΑΤ Κορδελιού – Ευόσμου, δυστυχώς μετά από αποσπάσεις και μετακινήσεις αστυνομικών ο αριθμός και πάλι μειώθηκε.  Για τον λόγο αυτό ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θα επικοινωνήσει εκ νέου με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση του ΑΤ, ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη αστυνόμευση από το Τοπικό Τμήμα, πέρα από τις περιπολίες που στέλνει στο δήμο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, οι οποίες πράγματι το τελευταίο διάστημα  είναι αυξημένες.

-Το αίτημα του δήμου από το υπουργείο Εσωτερικών για την ενίσχυση της δημοτικής αστυνομίας, με την πρόσληψη έξι δημοτικών αστυνομικών

-Περισσότερη εποπτεία στην περιοχή άνωθεν του Περιφερειακού και στη Διαλογή, πέρα από τις περιπολίες που στέλνονται από τα κεντρικά της Γεν. Αστυνομικής Διεύθυνσης, ώστε να ενισχυθεί η ασφάλεια και η προστασία των κατοίκων της περιοχής.

– Να πραγματοποιούνται έλεγχοι με ηχόμετρο στις  παραβάσεις που γίνονται στο δήμο από διάφορα οχήματα. Δεσμεύτηκε μάλιστα  ο Δήμαρχος ότι ο δήμος θα εξασφαλίσει το ηχόμετρο στο Α.Τ. για τους συγκεκριμένους ελέγχους και ζήτησε να επιβάλλονται πρόστιμα και στους παραβάτες που αφαιρούν υλικά από τους κάδους ανακύκλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Με δύο αεροσκάφη η Ελλάδα συνδράμει την Πορτογαλία που δοκιμάζεται από δασικές πυρκαγιές

nikos521964

Τι συμβαίνει με τους σεισμούς στην Ελλάδα; Προειδοποιεί ο Γερ. Παπαδόπουλος: Συσσωρεύει ενέργεια το σύστημα

Egnatiapress

Καταγγελία: Χωρίς ασθενοφόρο ο Δήμος Αριστοτέλη Χαλκιδικής!

nikos521964

Γιατροί του Κόσμου: 30 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας σε συνεργασία με τον Δ. Κατερίνης στην Ουκρανία

egnatia2021

Τράπεζες: Έρχεται «κύμα» πλειστηριασμών από Σεπτέμβρη – Η ακρίβεια και οι τιμές ενέργειας «κοκκίνισαν» τα δάνεια

Egnatiapress

Χαρδαλιάς: Ποιοι παράγοντες θα κρίνουν την άρση lockdown

Egnatiapress