Egnatia Press
Taste It

Πεντανόστιμα χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος

Πεντανόστιμα χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος

ΥΛΙΚΑ
Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες
1 κουτί φρέσκα μανιτάρια
2 μεγάλα κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό
4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος
αλάτι ρίγανη και πιπέρι.
λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίστε τις μπριζόλες αφαιρέστε τις από το τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο
Μόλις τα σοτάρετε και μαραθούν αρκετά προσθέστε και τις μπριζόλες ανακατέψτε και σβήστε με το κρασί
Σε 5 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος αφήστε να πάρει μία βράση και σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι.
Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Πηγή: Πεντανόστιμα χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος

Σχετικά Άρθρα

Κουλουράκια με καστανή ζάχαρη

Egnatiapress

Φτιάξτε τέλειο παγωτό μπανάνα

Egnatiapress

Φιλέτο Κοτόπουλο με μια υπέροχη σάλτσα και πουρέ αρακά

Egnatiapress

Πεϊνιρλί με Tirotrella Kerrygold και καπνιστή γαλοπούλα

Egnatiapress

Δροσερή μους λεμονιού σε 5 μόνο λεπτά

Egnatiapress

Λευκή σοκολάτα με ξηρούς καρπούς και φρούτα

Egnatiapress

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα