Egnatia Press
Κόσμος

SOS εκπέμπει η Χιμάρα: Ζούμε στη μέση του σοβινιστικού αλβανικού τρόμου

SOS εκπέμπει η Χιμάρα: Ζούμε στη μέση του σοβινιστικού αλβανικού τρόμου

Η δίωξη του λαού της Χιμάρας συνεχίζεται με τον νόμο του πολέμου, ο οποίος εκδόθηκε με νόμο από την αλβανική κυβέρνηση.

Γράφει ο Σταύρο Μάρκο. Δημοσιογράφος

Πρόεδρος της κοινότητας Χιμάρας της Αλβανίας

Η Χιμαριώτικη κοινότητα της Αλβανίας, Χιμάρας, κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την αφομοίωση του ελληνικού πληθυσμού, με τις σοβινιστικές μεθόδους νόμων που μεταβιβάζονται στην περιουσία και την τουριστική περίοδο, οι οποίες θα ευνοήσουν τους ολιγάρχες και τους κατακτητές της περιουσίας Χιμάρα.

Αυτή τη σεζόν, με τους νόμους κατά των ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα είναι η εφαρμογή του αλβανικού σοβινισμού, εναντίον των Ελλήνων που ζουν στη γη τους για 3 χιλιάδες χρόνια. Η ελληνική κυβέρνηση, ακολουθώντας τις εντολές της αλβανικής κυβέρνησης να απομονώσει και να συλλάβει τους εκφραστές της ελληνικής κοινότητας στη Χιμάρα, θα πρέπει να ανησυχεί, αντίθετα, να μην περιμένει τις συνέπειες …

Σήμερα, κλήθηκα στην Αστυνομία της Χιμάρας.

Έχω πάει αρκετές φορές στις διαμαρτυρίες των Χιμαριώτικη κοινότητα για χρόνια, αλλά σήμερα με εξέπληξε οι κατηγορίες: Πραγματοποιήσατε παράνομη κατασκευή, διευκρινίζοντας γιατί προέρχονται από την INUK και την κρατική αστυνομία. Εκ των προτέρων, προσπαθούμε να λάβουμε άδεια από τον Δήμο. Άλλοι εκβιάζουν και τρομοκρατούν εναντίον μας, την Χιμαριώτικη κοινότητα.

Βλέπουμε ότι η αναμονή, η δικτατορία, ο τρόμος εναντίον κάθε πολίτη που ακόμη και σε δημόσια δίκτυα δείχνει την άποψή του ότι είναι Έλληνας της Χιμάρας.

Ενώ επικοινωνούσα με την αστυνομική ηγεσία στη Χιμάρα, μου είπαν για έλεγχο από την UNIK και την Κρατική Αστυνομία, βάσει του Νόμου περί Κατασκευών, κατάλαβα ότι ήταν περίπου 18 κατασκευές σε ολόκληρη την περιοχή Palase – Kiparo, που ήταν κάτοικοι Έλληνας, και, στη λίστα ήταν το όνομα του ξενοδοχείου μου για επιπλέον, εγκεκριμένο από τον Δήμο Χιμάρα. Και τότε ήμουν αγανακτισμένος:

Κάνετε τις επενδύσεις σας και κάνουμε τα δικά μας: 200 αντικείμενα που λεηλατήθηκαν από τους ολιγάρχες στις ιδιοκτησίες των Λαών της Χιμάρας, συνεχίζουν να χτίζονται στα εδάφη των πατέρων μας … όλοι οι Αλβανοί ολιγάρχες ;

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ζήτησε τα έγγραφά μου και πάνω απ ‘όλα αν ήμουν ιδιοκτήτης αυτής της γης ή όχι …

Είναι απαίσιο. Σε μια εποχή που έχει θεσπιστεί νόμος πολέμου στην Αλβανία, και σήμερα οι INUK και οι επιθεωρητές της κρατικής αστυνομίας τρομοκρατούν τους κατοίκους της περιοχής. γιατί, για κατασκευές στην αυλή του, είναι η στέγη.

Φυσικά, με τον νέο νόμο περί ιδιοκτησίας, η αλβανική κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει όλες τις μεθόδους για να γονατίσει τους ανθρώπους, αλλά και με τον νόμο του πολέμου, όταν θα χρησιμοποιήσουν την κρατική αστυνομία για να τρομοκρατήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις. των αλβανών ολιγαρχών; Και στους δημοσιογράφους, τι μπορούμε να περιμένουμε από τη θερινή περίοδο στη Χιμάρα?

Τα νέα από τα Τίρανα έχουν επιδεινώσει την κατάσταση της ελληνικής μειονότητας, επειδή οι ηγέτες της Ομόνοιας, όπως ο Πρόεδρος Μπελέρι, έχουν κατηγορηθεί ότι είναι Έλληνες πατριώτες, ενώ όλοι γνωρίζουν ότι αυτή η πίεση είναι μια εκστρατεία τρόμου ενάντια σε κάθε ελεύθερη λέξη και προπαγάνδα κατά των ελευθεριών. και τα ανθρώπινα δικαιώματα

Προσοχή. Η ελληνική κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπόψη αυτό το μήνυμα συναγερμού από την κοινότητα Χιμάρας της Αλβανίας, ως το 90% του επιχειρηματικού εισοδήματος στη Χιμάρα, θα ωφελήσει τους ολιγαρχικούς Αλβανούς από την Αλβανία και το Κοσσυφοπέδιο, τρομοκρατώντας τον πληθυσμό πριν εγγραφεί στην Αλβανία αλλά και τα αιτήματα την αλβανική μαφία, για να αγοράσουν τα εδάφη και τα πορών των Ελλήνων στη Χιμάρα?

Η κοινότητα της Χιμάρα της Αλβανίας, ζητά την παρακολούθηση της προσοχής για ό, τι μπορεί να συμβεί τους ερχόμενους μήνες από την ελληνική κυβέρνηση ,,, στους Έλληνες της Χιμάρας , επειδή είναι η τελευταία ελπίδα ότι αυτός ο χριστιανικός λαός της Ευρώπης, να ζήσει στην επικράτειά τους.

Πηγή: SOS εκπέμπει η Χιμάρα: Ζούμε στη μέση του σοβινιστικού αλβανικού τρόμου

Σχετικά Άρθρα

Ο Μπλίνκεν εξέφρασε τη στήριξή του στην ανεξαρτησία του Καζακστάν

thodoris

Δρούγος: Το ΝΑΤΟ θα «μεγαλώσει» επί προεδρίας Μπάιντεν

Egnatiapress

ΠΟΥ: Απαντήσεις ψάχνουμε, όχι ενόχους στην Κίνα

Egnatiapress

Eρντογάν: «Βαθιά θλίψη και συλλυπητήρια για το δυστύχημα στα Τέμπη»

theodora

Φόβος για έξαρση του ιού τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού

Egnatiapress

Σύγκρουση τρένων στην Τσεχία – Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες

Egnatiapress