Egnatia Press
Μακεδονία

Θεσσαλονίκη: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σήμερα, λόγω αθλητικών αγώνων

Θεσσαλονίκη: Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σήμερα, λόγω αθλητικών αγώνων

Έκτακτες αλλαγές θα υπάρξουν το απόγευμα της Κυριακής στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που διέρχονται από την Εγνατία, εξαιτίας αθλητικών γεγονότων.

Ειδικότερα, οι μεταβολές στα δρομολόγια θα εφαρμοστούν, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, από τις 6 το απόγευμα και θα αφορούν τις γραμμές που περνούν από την Καμάρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον ΟΑΣΘ:

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, σε συνεργασία με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, θα προχωρήσει σήμερα Κυριακή, 5 Μαρτίου, σε αλλαγές των δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών οι οποίες διέρχονται από την οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Οι εκτροπές, οι οποίες θα γίνουν λόγω ταυτόχρονων αθλητικών αγώνων, θα αρχίσουν να εφαρμόζονται, σταδιακά, από τις 6 το απόγευμα. Ο ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την ταλαιπωρία”.

Σχετικά Άρθρα

Ωραιόκαστρο: Εγκαινιάσθηκαν οι αποθήκες του ΣΥΦΑ, όπου φυλάσσονται τα εμβόλια βαθείας κατάψυξης!

nikos521964

Θεσσαλονίκη: Αναχώρησαν για την Τουρκία οι Έλληνες διασώστες (φωτ.)

thodoris

Απίστευτο: Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας είχε σκοτώσει και έναν… κόκορα, επειδή τον ενοχλούσε!

nikos521964

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος σήμερα (26/01) στη Θεσσαλονίκη

Egnatiapress

Σαν σήμερα: Η Θεσσαλονίκη γιόρταζε την απελευθέρωσή της, το 1944! Δείτε βίντεο!

nikos521964

Σοκ στην Ημαθία: 13χρονος φέρεται να βίαζε 12χρονο επί 8 μήνες

theodora